Få både læring og underholdning i ørerne!
Podcasten Morten Reesen: Startup er en ærlig iværksætterhistorie om, hvordan det gik, da Morten stoppede som vært på Go’ morgen Danmark og hoppede ud i iværksætterdrømmen med GoLittle.

Her fortæller han om op- og nedture, succeser og fiaskoer, og niveauet er sikret med journalistisk sans for tilrettelæggelse og en behagelig fortællerstemme af en folkekær mand med drive og nysgerrighed.

Morten gennemgår alle de faser som en iværksætter møder. Man kan genkende sig selv i hans tanker og refleksioner, om både faglige og personlige udfordringer, når han kaster sin idé ud i verden og lader den tage form med hjælp fra bl.a. Jesper Buch under et ophold hos Jesper i Spanien. Disse features giver input, som du kan tage med dig i din egen forretning.

Man holder ”hinanden i hånden” på rejsen og hepper indirekte på hinanden og glædes over at iværksætteri får sin historie fortalt. Det er en iværksætterroman i podcastformat, som viser den bumpede vej mod en drøm om at sætte noget stort i verden.

Derfor fungerer den rigtig godt både som underholdning og læring, hvilket gør den til en oplagt yndlingsmorgen podcast, der sender én godt afsted på arbejde.

Lyt til podcasten på iTunes eller PlayerFM.