Cookie- & Privatlivspolitik

Udgiver og Dataansvarlig
Ejer, udgiver og dataansvarlig for Iværk&Vækst er:

Expo Viva ApS
Birkevang 10
3500 Værløse
CVR nr. 30 35 59 97
Telefon: 21207585
E-mail: info@expoviva.dk

Introduktion
Websitet bruger cookies til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke eller scrolle på websitet, accepterer du websitets brug af cookies.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google
Google Adsense
Google Analytics
Facebook

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller events, deltager i konkurrencer, undersøgelser eller arrangementer, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn/firmanavn, CVR nr., telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Dine personoplysninger bruger vi for at kunne administrere din deltagelse i vores arrangementer, aktiviteter og netværksgrupper, for at kunne markedsføre dig, når du deltager som udstiller eller partner og for at kontakte dig, når du har tilmeldt dig vores arrangementer og/eller nyhedsbrev samt ved køb via websitet.

Nyhedsbreve
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du umiddelbart efter modtage et link, som skal bekræftes, før din tilmelding slår igennem.

Lander den ikke i din indbakke med det samme, så foreslår vi dig straks at tjekke i din spam-mappe. Afhængig af din virksomheds IT-sikkerhed er der en risiko for, at du ikke modtager vores link. I så fald beder vi dig kontakte os for assistance.

Ønsker du at framelde nyhedsbrevet, så kan du blot framelde dig nederst i alle nyhedsbreve, hvorefter dine oplysninger vil blive slettet.

Deltagelse i events arrangeret af Expo Viva og udvalgte samarbejdspartnere
Når du tilmelder dig et af vores events, accepterer du, at dine tilmeldingsinformationer deles med de udvalgte samarbejdspartnere, som vi afvikler eventet med. Efter afvikling af event indhenter vi evalueringer fra deltagerne og disse opbevares i 12 måneder fra afvikling.

Foto/video – forbehold omkring brug af billeder og video fra egne arrangementet
Expo Viva bruger løbende billeder og video fra egne arrangementer og aktiviteter i trykte og digitale medier. Gennem billeder og video fortæller vi de gode historier fra vores samarbejdspartnere og netværk, vi deler viden og informerer om arrangementer og aktiviteter.

Offentliggørelsen af billeder på internettet af genkendelige personer er omfattet af reglerne i Persondataloven.

Datatilsynet skelner mellem to typer af billeder:

Situationsbilleder, der har til formål at vise en aktivitet eller situation. For eksempel deltagere til en konference eller et netværksarrangement. Situationsbilleder kan normalt offentliggøres uden samtykke fra personerne på billedet, medmindre personen føler sig udstillet, udnyttet eller krænket.

Portrætbilleder har til formål at vise en eller flere personer, ikke situationen eller aktiviteten. For eksempel en oplægsholder ved et arrangement. Som hovedregel kræver det samtykke at offentliggøre et portrætbillede.

Oplægsholdere, udstillere og samarbejdspartnere til Expo Vivas arrangementer giver samtykke til, at billeder og video, hvor de er på, må offentliggøres sammen med deres navn, titel og organisation.

Expo Viva offentliggør kun harmløse billeder af personer. Det afgørende kriterium for offentliggørelsen er, at afbildede personer ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.

Deltagere til Expo Vivas arrangementer giver ved tilmelding tilladelse til, at Expo Viva må offentliggøre billeder og video fra arrangementer, de deltager i. Dette oplyses ved tilmeldingen, at man som deltager giver samtykke til, at Expo Viva må bruge billeder fra arrangementet. Ønsker en deltager et offentliggjort billede fjernet, hvor vedkommende er på, kan der rettes henvendelse til Expo Viva, og billedet vil blive fjernet fra internettet i det omfang, det er muligt.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, til at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@expoviva.dk.dk.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@expoviva.dk.