[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default”][nectar_blog layout=”std-blog-sidebar” category=”iv2017″ enable_pagination=”true” pagination_type=”default” load_in_animation=”none” posts_per_page=”5″][vc_column_text]

Det er helt afgørende for både iværksættere og etablerede virksomheder at komme i medierne.
Brands som Lix.com, GoMore, Hungry.dk m.fl. var fuldstændig ukendte for den menige dansker, indtil de brød igennem mediemuren og udnyttede det til at skabe salg og forretningssucces. Vi vil gerne hjælpe alle besøgende til årets Iværk&Vækst med at gøre det samme.

Derfor har vi allieret os med nogle af dem, der har skabt opsigtsvækkende resultater ud i disciplinerne PR og branding. Iværksætter, Business Angel og PR-ekspert Jonathan Løw fortæller om, hvordan han har opbygget sit eget personlige brand med flere end 45.000 følgere på de sociale medier samt gør os klogere på, hvordan vi kan gøre det samme og udnytte det salgsmæssigt.

Peter Schiødt, der om nogen har øje for den digitale bundlinje, har hjulpet virksomheder som bl.a. LEGO, LokalBolig, Spies, team Danmark og Telenor op i førerfeltet. Han er desuden manager for Linse Kessler, der p.t. tæller 450.000 dedikerede fans og følgere. Peter kalder sig selv en digital atlet og har en sjælden evne til at servere de afgørende guldkorn i en let opløselige maggiterning, så glæd dig til at få både topaktuel viden og brugbare tips til at løfte din egen forretning.

 

De herrer har sammen med flere udvalgte eksperter desuden tilbudt at stå til rådighed i Iværkstedet, hvor du kan booke 20 minutters personlig PR og branding sparring. First come, first serve!

Start med at booke billetten til Iværk&Vækst her


 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default”][/vc_column][/vc_row]