[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default”][vc_column_text]

Så er vi i luften med Iværk&Vækst 2017, der næste gang rulles ud i Terminalerne i København torsdag d. 9. november. Sæt et stort kryds i kalenderen og book din Pre Early billet NU og spar 100 kr.
I&V er mødested og handelsplads for HELE Iværksætter Danmark!
Diversitet i brancher, alder, køn og bopæl er i fokus og pauserne til vidensdeling, business dating og sparring vægtes ligeså højt som indlæg fra inspirerende iværksættere og de konkrete værktøjer til at fyre op under din forretning.

I år er der desuden særligt fokus på dét, der skaber allermest værdi (vi har brugt en del krudt på at spørge iværksætterne, hvad de kommer for og hvad de bøvler med..)
Det er de 4 x K (Kapital (finansiering), Kompetencer (at finde de rette partnere, medarbejdere og leverandører eller at blive dygtigere selv), Kontakter (netværk) og Kunder (salg, PR, Branding).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]