[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default”][vc_column_text]Er du opdateret med den nyeste viden på iværksætterfronten? Har du overblik over de bedste iværksætter- og erhvervsbøger? Trænger du til at styrke dine kompetencer, lederevner og salgsmuskler eller vil du bare gerne inspireres og skyde genvej til eksperternes guldkorn og fortællinger?

På Iværk&Vækst kan du glæde dig til både nylanceringer og gode tilbud på bøger, kurser og foredrag og til at møde nogle af forfatterne bag bøgerne.

Er du selv forfatter til en upcoming eller eksisterende bog, der kan hjælpe iværksættere godt i gang eller stærkt videre, så kontakt eva@ivaerk.dk for mere information.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]