Succesfuld matchmaking er en svær disciplin ikke bare i det private kærlighedsliv, men også, når man går efter en hed forretningsaffære. Derfor glæder vi os særligt til at afprøve det nye værktøj live i samarbejde med teamet bag Valuer og på selve dagen at matche de udvalgte startups med de håndplukkede corporates.

Hvad er Valuer?

Valuer er den nye platform, der skaber en digital bro mellem store etablerede virksomheder og startups. Valuer screener startups med en algoritme, der er bygget over de sidste syv år med erfaring fra bl.a. interview med over 2000 startups, Corporate strategy viden fra professor ved CBS og data og indsigt viden fra post. doc fra Aarhus universitet.

Når et startup bliver inviteret med til Iværk&Vækst konkurrencen, vil de gennem Valuer modtage en realtids virksomhedsanalyse. Denne analyse indeholder en læsbar artikel, en human capital analyse, et stakeholder værktøj til at holde øje med vækst og sidst men ikke mindst adgang til et stort netværk af eksperter, der kan give feedback og redskaber til rejsen mod succes.

Daniel Lauersen, co-founder i Valuer, udtaler: ”Gennem samarbejdet med I&V håber vi på at vise Valuer til endnu flere relevante startups og de muligheder, det giver dem. I&V er en god eksponeringsflade og årets tema ”Corporates meet Startups” passer perfekt til vores mission”.

Konkurrencen om at deltage i en light screening på I&V skydes i gang på I&V facebook start september, så keep posted.

Valuer modtog en større millioninvestering før sommerferien fra bl.a. Michael Moesgaard Andersen og Morten Lund gennem HippoCorn. Founder teamet er Dennis Poulsen fra Tweakker, René Giese fra Microsoft og Experian og Daniel Laursen, fra Trendsonline og TechBBQ.

Læs mere om valuer.ai