Du vil møde mange iværksætterildsjæle og passionerede netværksaktører på Iværk&Vækst.
Vi præsenterer her 10 stærke netværk og ildsjæle, der slår et ekstra slag for kvindelige iværksættere og ambitiøse Business Kvinder. Der kan komme flere til!
1.
Ladies First
Ladies First er et inspirationsnetværk for iværksætter- og karrierekvinder med fokus på at præsentere kvindelige rollemodeller og inspirere til større foretagsomhed og tro på egne evner. 12.000 medlemmer fordelt i København, Aarhus, Aalborg, Odense, Kolding, Vejle, Viborg, Varde & San Francisco.
www.ladiesfirst.dk
2.
ErhvervsKvinder
ErhvervsKvinder er et netværk for ambitiøse, indflydelsesrige og karriereorienterede kvinder. ErhvervsKvinder er med til at sætte dagsordenen for kvinder i dansk erhvervsliv. 1.000 medlemmer / 11 lokalafdelinger
www.erhvervskvinder.dk
3.
Berlingske Business Kvinder
Berlingske Businesskvinder er en bred base af professionelle kvinder, der arbejder systematisk med at overvinde de strukturelle barrierer og ubevidste fordomme, der forhindrer kvinder i at aktivere deres fulde potentiale. Vi vil påvirke udviklingen i en positiv retning til gavn for begge køn.
www.business-kvinder.com
4.
Above & Beyond Society
Ny landsdækkende klub for passionerede og fremtrædende kvinder, der interesserer sig for luksus og stiletter på lige fod med en seriøs karriere, kunst, kultur, gourmet og design.
www.absociety.dk
5.
Women in Tech
Vores mission er at inspirere flere kvinder til at starte deres egen virksomhed eller opnå en karriere i en tech-startup. København.
www.womenintech.dk
6.
Mors Business
Selvstændige mødre. 300 medlemmer fordelt i hele Danmark. Kvinder i alderen 30-65 år. Nogle er på barsel og går med opstartstanker, mens andre har været i gang i over 20 år. Vi er bloggere, arkitekter, kunstnere, terapeuter, designere, lærere, coaches, butiksejere, og meget mere.
www.morsbusiness.dk
7.
Codher
non-profit organization dedicated to inspiring women introducing them to the world of technology.
www.codher.com
8.
Women Entrepreneurs – Denmark & Öresund Region
Facebook gruppe for danske og udenlandske kvindelige iværksættere og kvinder med interesse i iværksætteri (bosat i Danmark og Øresundsregionen).
Facebook: womenentrepreneursdk
9.
Illumina International by Kirsten Stendevad
Workshops, mentorprogram og netværk med fokus på feminint lederskab og work life balance.
”Accelerate your business growth with more freedom and less stress”.
www.illuminainternational.com
10.
Women’s Entrepreneurship Day Denmark
Årlig, global fejring af kvindelige iværksættere. Sæt kryds i kalenderen søndag d. 19. november. Mere info følger.