Jesper Buch har fra d. 2-9. oktober dedikeret en uge til iværksætteri i den spanske by, Marbella.

Mens der varmes op til årets intense ‘Kick Ass Boot Camp’ for iværksættere i Spanien, har vi fanget turbodynamoen og initiativtageren bag Seedster.dk, Jesper Buch, til en snak om, hvem, der deltager i forløbet, hvad de kan forvente og hvad han selv glæder sig allermest til.

“Ud af de tæt på 200 deltagere er 20 kvinder. Gennemsnitsalderen er lidt over 30 år og der er deltagere fra hele Danmark. Der er sågar en deltager, der flyver hjem fra Filippinerne for at være med!”

“Alle brancher er repræsenteret og spænder fra fotografer, guldsmede, rejsebureauer, fittnesvirksomhed, foredragsbureau og investeringsselskab. Ikke overraskende er der en overvægt af e-handels virksomheder.”

“De fleste er allerede i gang og nogle lige på vippen. Der er også mange garvede, der bare savner et boost til at bringe deres virksomhed til ‘next level'”, siger Jesper Buch.

“Det vigtigste for mig er, at deltagerne bliver bedre til at drive deres nuværende eller kommende virksomhed, at der bliver skabt netværk og at man bruger hinanden til at blive endnu bedre ‘executers’. Det er målet, at ugen forløber helt nede på jorden, så uformelt og med så megen dialog som overhovedet muligt. Denne uge skal være uden smart-ass attitude.”

“Vi er alle hårdtarbejdende iværksættere, som uagtet succes sagtens kan huske, hvor vi kom fra. Jeg håber, at vi får det pissehyggeligt og sjovt og griner og hygger og skaber så god energi, at vi alle er topmotiverede til at give den gas på vores projekter fremadrettet. Jeg glæder mig helt vildt”, supplerer Jesper.

Hvem har været dine egne mentorer og gjort en forskel på din iværksætterrejse?

“Mine mentorer tilbage i tiden var Carsten Mikkelsen, stifter af Crazy Daisy og seed investor i Just-eat og H.C. Mejer, bestyrelsesformand i Just-eat i de tidlige år og tidligere erhvervsdirektør i Sydbank. Det er altafgørende at være omgivet af gode mentorer”, afslutter Jesper.

Ærgrer du dig over, at du endnu ikke er med på holdet af de 200 superengagerede iværksættere, så ryk hurtigt.

De sidste 10 pladser kan bookes via www.seedster.dk, hvor du også kan læse om hele programmet, mentorerne m.v.

Det er vist det tætteste man kommer på ‘All Inclusive’ for iværksættere!

Buen Viaje!