Iværk&Vækst og FeedsFloor er gået sammen for at give dig adgang til en endnu større eksponerings- og dialogplatform både LIVE og online!

Vi ser store muligheder i en online messe på FeedsFloor. Vi vil gerne give vores sponsorer og udstillere en endnu større eksponeringsflade, samtidigt med at de og de besøgende får endnu flere steder, hvor de kan møde hinanden og indgå i dialog. Iværk&Vækst Online på FeedsFloor er åbent i 14 dage efter messen. Derved har besøgende mulighed for at stille opfølgende spørgsmål, samtidig med at der også bliver mulighed for at chatte 1-til-1 med nogle virkelig spændende mennesker, som de måske ikke lige fik snakket med live på Iværk&Vækst”. siger Eva Vedel, Direktør i Expo Viva og Iværk&Vækst.

”Vi er super glade for at den første DANSKE online messe på FeedsFloor er Iværk&Vækst. Jeg har selv deltaget på Iværk&Vækst lige siden, jeg gik med de første spæde tanker om at starte egen virksomhed, og for mig er det derfor en ære at være med til at gøre Iværk&Vækst endnu større og tilføje endnu mere værdi til både udstillere og besøgende” tilføjer Direktør Pernille Andersen FeedsFloor.

Lidt om FeedsFloor.
Under sloganet “FeedsFloor for U”, har det danske startup med internationalt team og  CEO Pernille Andersen i spidsen, udviklet verdens første selvbetjente online messeplatform, hvor enhver organisation, virksomhed eller blogger kan lave sin egen online messe gratis.

Virksomheder kan med 1 klik udstille deres profil og produkter, og virksomheder og personer, som besøger online messen kan danne sig et nemt overblik over de udstillende virksomheder og deres produkter. Når online messen går LIVE kan alle chatte 1-til-1.

Det er gratis at deltage. FeedsFloor blev lanceret i februar i år og har allerede messer, brancheorganisationer og professionelle bloggere over hele verden fra Singapore til UAE og USA på platformen. Skriv dig op i dag helt gratis på FeedsFloor.com og klik på VISIT på Iværk&Vækst Online for at holde dig opdateret om udstillerne.