Vi er glade for og stolte over at præsentere DIBS som temapartner på ”Sådan får du succes med din webshop”.
Timingen er helt perfekt, da DIBS op til Iværk&Vækst lancerer deres årlige rapport om dansk e-handel. De topfriske tal og tendenser præsenteres via udvalgte e-handels virksomheder, der deler ud af insiderviden og egne erfaringer fra scenen.

Vil du allerede nu tage forskud på glæderne, kan du hente ”10 lette trin til en god start på din nye webshop” her. 

Henriette Høyer, Head of Sales, DIBS

Om samarbejdet udtaler Henriette Høyer, Head of Sales hos DIBS:

Det er oplagt for DIBS at være partner på temaet ”Sådan får du succes med din webshop”. Vi hjælper rigtigt mange iværksættere i gang med at opnå en succesfuld webshop.

Udover at levere betalingsløsninger til webshops, har vi en bred berøringsflade, som strækker sig fra store virksomheder som Telmore og Billetlugen til butiksejeren, der ønsker at udvide sin fysiske butik med onlinesalg og den enkelte iværksætter, der går med en idé og drøm i maven. Netop dette passer også godt ind i hovedtemaet “Corporates meet Startups”. 

På Iværk&Vækst inviterer DIBS til en uforpligtende snak og gode råd omkring e-handel. Du kan også nappe et gratis eksemplar af den toneangivende rapport ”Dansk e-handel 2017”, der undersøger danske forbrugsvaner online det seneste år.  

Glæd dig også til de to gratis How-to bøger ”10 lette trin til en god start på din nye webshop” og ”6 praktiske råd, når din fysiske butik skal online”.  

Ved ”Iværkstedet” kan man traditionen tro booke de populære 20 min. face-to-face sparringsmøder indenfor specifikke kategorier. Flere gik forgæves sidste gang, hvor alle tider var booket allerede ved frokosttid og derfor er både antal tider og antal kategorier udvidet. I år er der således også en kategori omkring e-handel og webshops, hvor førende eksperter tilbyder topkompetent sparring.  

Vil du tage forskud på glæderne, så kan du hente ”10 lette trin til en god start på din nye webshop” her.