Hvad gør man, hvis man både er veganer og et dessertøre og helst ikke vil undvære La Dolce Vita? Det har Anja Bindesbøll fra Glean CPH knækket koden på.
Det startede egentlig med madbloggen veganja.dk og en generel interesse for det veganske køkken og innovative løsninger. Især blev hun begejstret for kikærtevand, også kaldet aquafaba. Kikærtevand kan nemlig piskes helt stift, ligesom æggehvider, og anvendes som en æggeerstatning i både det søde og salte køkken.
Det magiske vand kunne efter sigende piskes til marengs og efter en del mislykkede forsøg lykkedes det til sidst at knække koden til de perfekte marengs og nu pisker det bare derudad.
Så ja, nu præsenteres verdens første, veganske flødeboller på Dessertfestivalen og der bliver selvfølgelig smagsprøver på de famøse skumfiduser – friske, håndlavede, veganske og serveret med chokolade- og nøddetopping.
Anja har lovet at medbringe et udvalg af de spændende nyheder på Dessertfestivalen d. 20. og 21. oktober.
Læs mere om Glean CPH her!
Klik her - få startup tips samt seneste nyt