Det startede med en brainstorming mellem to gode venner den 1. januar og nu sælger de kvalitetshundefoder på abonnementsbasis til 2000 hundeglade venner hver måned.
Christian Yding og Mads Gleitze Smith er begge af hundefamilier og ved, at det er en jungle at finde rundt i de mange foderprodukter og kender kun alt for godt til bøvlet med at slæbe hundefoder hjem uge efter uge.

Og hvordan sikrer man sig, at kvaliteten er i top, at produktet har den rette ernæringsværdi og er tilpasset ens egen hund og ikke mindst, at hundefoderet også falder i god smag hos de firbenede?
Det besluttede de to venner sig for at knække koden på og nu ryger der 7.000 kg super premium hundemad efter egne specialopskrifter over disken hver måned. De har sågar, med hjælp fra en dyrlæge og ernæringsekspert, udviklet specialfoder til allergihunde, seniorhunde med ledproblemer og hunde, der døjer med vægten.

Selv nøjes de med flade leverpostejsmadder og nul løn for at kunne kaste al indtjening ind i udviklingen af deres nye fælles kæledyr Vuffeli.dk.

”Vi vil gerne være en førende aktør, i første omgang i Danmark og kan vi få bare 10-15% af landets 650.000 hunde og deres ejere som kunder, er vi godt i gang”, udtaler den ene af stifterne, Christian Yding.
”Vores største udfordring lige nu er at følge med, at tilpasse lageret og at holde produktionen kørende i Belgien. Vi ved, at vi har ramt noget rigtigt og der er ingen grænser for, hvad dette kan udvikle sig til.
Det bedste er helt klart at opleve den store kundetilfredshed hos hundene og deres ejere. F.eks. var vi på besøg hos en kennel på Falster, og oplevede, at hunde, der normalt aldrig rører tørfoder, var helt euforiske over vores produkter. Der blev spist op!” fortsætter Christian.

Det er godt med tilfredse kunder, men hånden på hjertet, så kan I vel ikke undgå at miste kunder, når hunden dør?
”Jo, det sker selvfølgelig og det er jo dybt tragisk for familien, så derfor sender vi også en Interflora kondelencehilsen til vores medlemmer, da vi selv ved hvor ondt det gør at miste et firbenet familiemedlem”, tilføjer Christian Yding.

Top kundeservice! Mon ikke det giver pote?

Er du også en hund efter gourmetmad, kan du læse mere her: www.vuffeli.dk

Christian Yding og Mads Gleitze Smith med hunden Flemming Vuffeli i midten