For 2 år siden solgte et forelsket kærestepar fra Vordingborg alt, hvad de ejede og havde og flyttede ind i et kolonihavehus til 1500 kr. om måneden for at spare op til at rejse ud i verden og finde inspiration til et fælles iværksættereventyr. De to pædagoger kom vidt omkring og efter nogle måneder i Vietnam, hvor de var tæt på at starte en international børnehave, tog iværksætterrejsen en helt ny drejning. De landede i Thailand og blev hovedkuls forelsket i et nyt madkoncept, som de blev enige om at folde ud i Danmark.

Det handler kort og godt om en nyfortolkning af den klassiske pandekagebod. Både søde og salte pandekager med fokus på friske råvarer, hjemmelavede cremer tilsat en ekstraordinær kundeoplevelse.

Wrappers.dk er nu blevet en realitet og har åbnet sin første butik i Vordingborg. Så nu tages der hul på målet om at åbne 20 Wrappers butikker rundt om i de største byer i Danmark og København er første stop på ruten. ”Kan det lykkes i Vordingborg, er potentialet så meget større i hovedstaden”, siger Allan Andersen, der er den ene halvdel af parret bag Wrappers.

Allan Andersen og Malene Madsen knokler på livet løs og har sat barren højt. Der er fokus både på den grafiske linje, den økonomiske bundlinje, de gode råvarer, de bedste opskrifter, selve kundeoplevelsen og at holde fokus på det ambitiøse mål. ”Det er stejl læring og benhårdt, men sjovt hver eneste dag og vi supplerer hinanden godt”, forsikrer Allan. ”Der er meget at se til og vi har i mellemtiden også fået en lille datter, som fra start har fået iværksætteriet ind med modermælken. Min søster er flyttet ind, så hun kan passe hende, men hun er også tit med os på farten”.

“Vi har været ude og låne de første penge og ser nu på, at få sat det rette hold til at folde de ambitiøse planer ud. Vi glæder os til at præsentere vores koncept på Iværk&Vækst d. 3. oktober og få feed back på både koncept og kvalitet. I mellemtiden benytter vi os flittigt af den sparring og de kontakter, vi får via facebookgruppen, food entrepreneurs – network”, afslutter Allan Andersen.