Iværk&Vækst VÆRKTØJER

På denne side kan du løbende finde aktuelle tilbud, værktøjer og inspiration til opstart og udvikling af din forretning.
Månedens tilbud i marts:

Kortlæg din forretning!

iværksætter spilHvis du vil have de bedste kort på hånden som iværksætter og selvstændig, gælder det om at være godt forberedt og kende sine egne styrker, begrænsninger og udfordringer.

Du kan ovenikøbet gøre de forberedende øvelser til en leg!

Med iværksætterspillet ”Iværksætteri – fra drøm til virkelighed” bliver du via dialogkort guidet igennem alle de vigtige spørgsmål, du bør stille dig selv, når du vil springe ud som iværksætter eller selvstændig.

Brug kortene som en selskabsleg og dialogåbner sammen med dit team eller andre iværksættere, i undervisningen, i virksomheden, som en grundig tjekliste for dig selv eller som en kærkommen gave til en iværksætterildsjæl.

Kortene er udviklet af Iværk&Vækst i samarbejde med icheck.dk og spørgsmålene tager udgangspunkt i erfaringerne fra Iværk&Vækst, som har været besøgt af 52.679 iværksættere siden opstarten i 2005.

Introduktionstilbud frem til 1. april (eller så længe lager haves) = kr. 299,- + moms.
Herefter stiger prisen til kr. 349,- + moms.

Prisen er inkl. forsendelse.
Køb kortene her

 

Iværksætterbog i børnehøjde

Dette iværksættereventyr til de yngre læsere, skrevet af Startup entusiasten Martin Bjergegaard og lanceret i samarbejde med Iværk&Vækst, fortjener at blive hentet frem fra boghylden.

Bogen ”Den store idé” handler om vennerne Ulrika og Tristan.

En dag får Ulrika en idé til en forretning, og sammen med Tristan tager hun på en uforglemmelig rejse med alle de forhindringer, som hører sig til i et godt og gribende eventyr – og som også afspejler de mange bump på vejen ude i den virkelige iværksætterverden.

Med et børnevenligt lixtal og et format på ca. 125 sider, er ”Den store Idé” en velskrevet rejse, hvor iværksætterens mange faser bliver beskrevet i børnehøjde. Nok bedst egnet til børn i alderen 8-12 år.

”Spænding og iværksætteri – jeg elsker det” citat: Jesper Buch, stifter af JustEat

Pris kr. 119,- + moms og inkl. forsendelse (begrænset antal)

Køb bogen her