[tabs tab1=”Partnere Randers 2016″ tab2=”Andre samarbejdspartnere”]

 

 

BRA_logo_2xBLÅ_ny

 

 

Business Region Aarhus

Iværksætterprisen er et initiativ under Business Region Aarhus.

Business Region Aarhus er et samarbejde mellem 11 østjyske kommuner, der arbejder på tværs af kommunegrænser for at skabe vækst og arbejdspladser og for at fastholde og styrke området som et af Danmarks to førende vækstcentre med international gennemslagskraft.

Business Region Aarhus står for 11,7 procent af værdiskabelsen i Danmark. Det gør Business Region Aarhus til landets klart næststørste byregion målt på værdiskabelse. Samarbejdet består af Favrskov, Hedensted, Horsens, Norddjurs, Odder, Samsø, Skanderborg, Syddjurs, Silkeborg, Randers og Aarhus Kommuner.
www.businessregionaarhus.dk

Vinderne af Business Region Aarhus Iværksætterprisen bliver kåret og fejret på Iværk&Vækst.
Læs mere om katerorierne, Top Mentor Teamet og meget mere på www.i-prisen.dk


Randers Kommune ny

 

 

Randers Kommune

Randers kommune er vært for dette års IVÆRK&VÆKST. Det er vi glade og stolte over, ikke mindst fordi det falder godt i tråd med, hvordan vi er, og hvad vi gør i forhold til de iværksættere og virksomheder, der gerne vil gøre deres drøm til virkelighed.

Randers er sin egen. Vi er ildsjæle, hjælpsomme, fightere, selvironiske, vi er dygtige, ambitiøse og ordentlige. Vi er lidt anderledes. Disse karakteristika er forudsætningerne for den særlige evne, Randers har til at få ideer og handle på dem.
Og netop evnen til at få ideer, virkelyst og handlekraft er væsentlige elementer i Randers’ DNA. Over tid har Randers haft både mod og lyst til at afprøve og stimulere nye og skæve ideer, og historisk set har vi formået at genopfinde os selv gang på gang.

I Randers Kommune er vi mere optagede af at stimulere og afprøve ideer end af, hvad andre tænker om dem. Derfor skal hele Danmark kende Randers som den kommune, der tør være lidt anderledes.
Læs mere om alt det Randers har at byde på her: www.randers.dk


Iværksætteren

Iværksætteren

Magasinet Iværksætteren er ejet af Dansk Iværksætterforening, som arbejder for at forbedre vilkårerne for iværksætteri i Danmark. Magasinet Iværksætteren sætter fokus på de temaer, som er relevante for dig som iværksætter! I løbet af året udgiver vi seks magasiner, som indeholder spændende temaartikler, og derudover kan du hver gang finde de nyeste iværksættertips og -gadgets, møde spændende profiler, se kommende arrangementer og meget mere.

Magasinet udkommer seks gange årligt med mindst 52 gennemarbejdede iværksættersider og med varierende temaer. Magasinet fås sammen med ET Plus+ medlemsskab i Dansk Iværksætterforening, der koster 39 kroner pr. måned.

Læs mere om DIF og bliv medlem her.


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
2mato logo

Lej messeinventar og -møbler hos 2mato

2mato Construction har vel nok Danmarks største udlejningsprogram i møbler/inventar til messer og events.

Klik dig ind på www.2mato.dk og videre til “udlejning af møbler“. Find det du kunne tænke dig – send en forespørgsel på det ønskede og du modtager herefter et uforbindende tilbud – alt incl.

2mato Construction


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
Boosting Business logo

Vi BOOSTER din BUSINESS!

Iværksætteren har en særlig plads hos Boosting Business, hvorfor et samarbejde med Iværk&Vækst er mere end oplagt. Vi har igennem nogle år klædt messen på rent grafisk – en opgave, som vi er rigtig stolte af!

Boosting Business har hjulpet flere end 50 iværksættere på vej med trykt og online markedsføring. Det er vigtigt at komme godt fra start, og det er vi meget bevidste om! Vi tilbyder dig en betydelig rabat som iværksætter, hvis din virksomhed blev grundlagt for mindre end tre år siden.

Vi kan booste din business med webside, webshop, Facebook Fanside, flyer, annonce, e-magasin, plakat, folder, logo, banner, bilreklame, roll-up, beachflag, pressemeddelelse m.m.

Repertoiret er bredt, og vi tilbyder stort set ALT.

Janteloven findes ikke hos os. Du skal nemlig ikke TRO, du er noget – du skal VIDE det!

www.boostingbusiness.dk


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
DIF - WEB

Dansk Iværksætterforening

Dansk Iværksætterforening har siden 1985 kæmpet iværksætternes sag. Fra en rolle som initiativtager og driftsoperatør på en lang række tiltag, arbejder Dansk Iværksætterforening i dag primært politisk, analytisk og som initiativtager til løsningsmodeller, der realiseres i samarbejde medandre aktører.

Dansk Iværksætterforenings er en non-profit organisation uafhængig af kommercielle og partipolitiske særinteresser.


 

[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
Regus logo

Regus – Work smarter not harder

Regus er et lille iværk eventyr, der år efter år vokser derudaf. På knap 30 år er vi gået fra at have opfundet et helt nyt koncept – Servicerede kontorer og Forretningscentre – til en global tilstedeværelse i 120 lande med over 3000 forretningscentre – og vi vokser betydeligt måned efter måned. I Danmark tilbyder Regus 800 kontorer på 17 kontorhoteller i København og omegn. Resten af Danmark bliver en del af næste kapitel.

Og hvad er det Regus gør så godt? Vi gør det nemt, omkostningsfrit og lækkert at starte op. Og vokse. Også i udlandet.

Privat eller delekontor, co-working, kontorfællesskab, mødelokaler, telefonpasning og posthåndtering. Fuld service, minimal kontrakt, lav startkapital.

Fokusér på din business – vi klarer resten! Vælg mellem 800 kontorer på 17 adresser i København og omegn inklusiv Kastrup Lufthavn.

Læs mere på regus.dk


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
Startup Guide

Startup Guide

Startup Guide er en bogserie fyldt med råd, how-to, case studies, og et frisk og reelt syn på, hvordan man bedst starter sin virksomhed op i en given by.

Guiden er tænkt som en traditionel guidebog, du kan tage med dig på rejser til nye steder, hvor du overvejer eller planlægger at starte et projekt eller virksomhed op. Brug guiden til at finde de hemmelige steder, find ud af hvem du skal snakke med, og hvad du ikke må misse – alt sammen anbefalet af personer, som kender byen bedst: de lokale!

Læs mere på www.startupguide.world


 

[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
PressWire

Bliv synlig i medierne

Som iværksætter gælder det om at være synlig i offentligheden, men som nystartet virksomhed kan det være svært at få stablet et velvoksent markedsføringsbudget på benene, som kan dække udgifterne til en dyr markedsføring. Men heldigvis kan mindre også gøre det. Som iværksætter er det nemlig ofte blot et spørgsmål om at tænke i alternative baner og satse helt og holdent på helt eller delvis gratis markedsføring. Og hvordan gør man så lige det? Det hjælper vi iværksættere med og det er en af grundene til at vi støtter Iværk&Vækst, da vi gennem dem møder en masse iværksættere, som vi kan hjælpe med at skabe omtale og synlighed og dermed tiltrække kunder til deres forretning.

Læs mere på www.mypresswire.com/dk


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
Trendsonline logo

Trendsonline

Trendsonline.dk er Danmarks førende netmedie om det danske startupmiljø, men vi er meget mere end et medie.

Vi leverer relevant og aktuelt indhold, der giver vores læsere et indblik i livet som digital iværksætter, forretningen bag et startup, og tendenserne relevante for startupmiljøet. Vi tror på, at den uundgåelige digitalisering starter i mindre startups, og spreder sig på tværs af alle industrier og brancher.

Vi skriver til iværksætter-spiren der gerne vil, og til founderen der allerede er sprunget ud i livet som iværksætter. Og så skriver vi for at eksponere det danske startupmiljø over for investorer, business angels, erhvervsdrivende og politikere, så det danske startup økosystem får den anerkendelse det fortjener – og opnår status som seriøs industri. Læs mere om Trendsonline på trendsonline.dk.


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
Ivaerksaetteren

Magasinet Iværksætteren

Magasinet Iværksætteren er Danmarks største iværksættermagasin, som giver både den nye og den erfarne iværksætter ny inspiration og svar på spørgsmål i takt med, at forretningen vokser. Magasinet beskæftiger sig med alle relevante emner for danske iværksættere. Det distribueres i 10.000 eksemplarer til primært iværksættere men også lokale erhvervsråd, regionale væksthuse, kontorfællesskaber og uddannelsesinstitutioner, som arbejder med vækst og iværksætteri. Hver fredag morgen udgiver Iværksætteren også et nyhedsbrev, som opsamler ugens mest relevante iværksætternyheder.
www.ivaerksaetteren.dk


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
DIF

Dansk Iværksætter Forening

Dansk Iværksætterforening er en non-profit interesseorganisation, som varetager danske iværksætteres interesser. DIF er iværksætternes talerør og kæmper iværksætternes sag både i medierne, over for politikere og i samarbejde med øvrige relevante institutioner i det danske iværksættermiljø. Derudover udgiver DIF magasinet Iværksætteren, arrangerer netværksmøder og har en række øvrige medlemsfordele for foreningens medlemmer, som tæller alt fra den nystartede iværksætter til den rutinerede iværksætter med tre virksomheder og 15 år som iværksætter på CV’et.
www.danskivaerksaetterforening.dk


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
CKO

Creative Business Cup – verdensmesterskaberne for iværksættere fra de kreative erhverv

Creative Business Cup er verdensmesterskaberne for iværksættere fra de kreative erhverv. Konkurrencen skaber opmærksomhed om de kreative erhverv som vækstlag, der skaber innovation og arbejdspladser. Fra den 17. – 19. november 2014 samles de dygtigste kreative iværksættere fra hele verden i København, hvor verdens bedste kreative iværksætter kåres. Danmark repræsenteres i 2014 af GRØD, som vandt den danske finale den 24. juni. Som noget nyt i 2014 kan alle interesserede iværksættere fra de kreative erhverv deltage den 17. – 19. november i bl.a. workshops og networking med internationale Key Notes, investorer, jurymedlemmer og iværksættere.

Se mere på www.creativebusinesscup.com
Creative Business Cup er udviklet af Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi og støttes af blandt andet Erhvervsstyrelsen. Den internationale Creative Business Cup finale er en Featured Event under Global Entrepreneurship Week, et initiativ drevet af Kauffman Foundation.


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
ivækst

IVÆKST – Gratis kurser og viden for iværksættere og SMV’er

IVÆKST tilbyder seminarer og workshops, der adresserer konkrete udfordringer i dagligdagen som virksomhedsejer og peger mod konstruktive løsninger. Alt indhold og alle aktiviteter fra IVÆKST er gratis.
Se IVÆKSTs kurser på ivaekst.dk/kurser

IVÆKST står bag IVÆKSTprisen

Det er den gode iværksætterhistorie og ikke kun økonomiske nøgletal, der afgør, hvem der skal op på sejrsskammelen til prisuddelingen. Prisens formål er at støtte virkelysten og vovemodet i de danske virksomheder ved at sætte fokus på de mange inspirerende succeshistorier.
Læs mere om prisen på ivækstprisen.dk


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
Listen Louder

Listen Louder – Lyt højere!

Listen Louder er en innovations og foredragsvirksomhed, der arbejder med konkrete værktøjer og metoder indenfor innovation, autentisk markedsføring, iværksætteri og CSR.
Virksomheden er stiftet af den prisbelønnede iværksætter Jonathan Løw, der ønsker at gøre folk bedre til både at tænke og handle innovativt, entreprenant og værdibaseret i fremtiden.
Kort fortalt omhandler Listen Louder at leve sit liv opmærksomt, nysgerrigt og autentisk.
www.listenlouder.dk


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
Rainmaking

Rainmaking – en virksomhedsfabrik

Rainmaking drives af 7 serieiværksættere der får forretningsidéer og opstarter virksomheder i fællesskab. Siden starten i 2006 har Rainmaking lanceret 20 virksomheder, hvoraf 5 er blevet solgt, 5 er blevet lukket – og 10 drives i dag fra kontorerne i London, Berlin og København med ialt ca. 200 ansatte. Rainmaking står bl.a. bag Frokost.dk der årligt omsætter for 125 mio. kr.

Martin Bjergegaard er en af stifterne af Rainmaking, samt forfatter til Succes Uden Afsavn der er oversat til 11 sprog, ude i 30 lande, og en international bestseller. Bogen vandt i 2013 prisen som “Management Book of the Year” i England. Martin startede i sin tid Frokost.dk, og driver i dag PineTribe.com der markedsfører danske forfattere i udlandet. Privat bor Martin på Frederiksberg med sin kone Annika og 7 årige datter Mynte. Det var netop Mynte der inspirerede Martin til at skrive et iværksætter-eventyr for børn, “Den Store Idé” der udgives i samarbejde med Iværk & Vækst.
www.rainmaking.dk


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
Lean

Lean Startup Machine!

A tool to help you turn your idea into experiments and is based on a training with over 50.000+ entrepreneurs and innovation executives worldwide.
The tool uses three types of hypotheses to test your idea in a constraint manner that allows you to focus and learn faster: (1) the customer, (2) the problem and (3) the solution. Brainstorming is on the left side of the board and execution on the right side.

Every customer has a problem, and every problem has a solution. Not every solution has problem and not every problem has a customer! To test your concept, idea, approach or what ever, by listing all your possible assumptions that you believe will make your hypothesis true. By selecting the most risky assumption to test first will increase the speed of your progression. If the assumption is false then the whole hypothesis is false! What we in this workshop will focus on is use the exploratory method of face-to-face interview. The success criteria to validate your assumption can be set as a fraction (e.g. 40% must be positive replies). If your criteria is met or exceeded you can preservere your idea. Pivot if you did not meet your success criteria.
www.leanstartupmachine.com


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
My Press

Bliv synlig i medierne!

Som iværksætter gælder det om at være synlig i offentligheden, men som nystartet virksomhed kan det være svært at få stablet et velvoksent markedsføringsbudget på benene, som kan dække udgifterne til en dyr markedsføring. Men heldigvis kan mindre også gøre det. Som iværksætter er det nemlig ofte blot et spørgsmål om at tænke i alternative baner og satse helt og holdent på helt eller delvis gratis markedsføring. Og hvordan gør man så lige det? det hjælper vi iværksættere med og det er en af grundene til at vi støtter Iværk&Vækst, da vi gennem dem møder en masse iværksættere som vi kan hjælpe med PR, Sociale Medier m.m.
www.mypresswire.com


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
Nemtilmeld

Danmarks mest enkle og brugervenlige tilmeldingssystem

NemTilmeld.dk er Danmarks mest enkle og brugervenlige tilmeldingssystem. Systemet kan bruges i enhver sammenhæng, hvor du ønsker at vide, hvor mange deltagere der kommer til dit arrangement, og ikke mindst hvem de er. Skal dine deltagere vælge spor med workshops, grupper eller lign. klares dette sammen med tilmeldingen. Kort sagt automatiserer tilmeldingssystemet indsamling af kontaktoplysninger, ekstra valg, betaling, fakturering og evt. udsendelse af EAN-fakturaer i én arbejdsgang.
Prøv en gratis demo på www.NemTilmeld.dk


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]
Tipa

Din partner indenfor træemballage

I TIPA Emballage beskæftiger vi os med køb og salg af både nyt og brugt træemballage.
Ved at sikre, at brugte paller og pallerammer genanvendes, skåner vi både miljøet og virksomhedernes pengepung.
Læs mere på www.tipa.dk eller følg os på Facebook


[three_fourth last=”yes”] [/three_fourth]

EN STOR TAK TIL UBIVOX

[/tabs]