Mediepartner/Communitypartner

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default”][vc_column_text]

Mediepartner/Communitypartner

Omtale og opmærksomhed er guld værd og ganske enkelt altafgørende for at få selv verdens bedste idé og produkt ud over rampen.

Medie
Vil du være med til at booste Iværksætter Danmark ved at dele de mange iværksætterhistorier, der rulles ud før, under og efter Iværk&Vækst? Brænder du for at skabe genveje og gejst til glæde for dem, der enten er på vej ud af iværksætterskabet eller klar til den helt store globale udrulning? Og vil du have en aktiv ekspertrolle under selve Iværk&Vækst?

Community
De stærkt voksende og vidt forskellige iværksætter communities vidner både om en øget interesse for iværksætteri generelt, men også om et behov for stærke og specialiserede netværk, kontorfællesskaber og vidensfora. Giv iværksætterne mulighed for at møde dig og dit community personligt og i øjenhøjde, så du kan guide dem på rette vej og dermed hurtigere i mål.

Kontakt Eva Vedel på eva@ivaerk.dk for mere information

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]