Iværk&Vækst 2017

Med 12 år på iværksætterbagen, syntes vi, at tiden var inde til en relancering af Iværk&Vækst, som i 2017 rulles ud i et nyt format i tæt samarbejde med eksperter og ildsjæle indenfor de udvalgte temaområder. Glæd dig også til flere løbende ”nichearrangementer” og nyheder med kobling til disse temaer.

Vi kommer ikke bare til at dyrke de udvalgte temaer på årets LIVE udgave af I&V, men også til at sætte fokus på de bedste tilbud, når det gælder de fire mest efterspurgte ”varer” blandt Startups:

KUNDER, KOMPETENCER, KONTAKTER & KAPITAL

Iværk&Vækst vil fortsat være mødested og handelsplads for hele Iværksætter Danmark, uanset branche, alder, køn og bopæl. Vi ønsker at sætte fokus på diversiteten og bredden i iværksætteriet og at gøre det i samarbejde med andre ambitiøse ildsjæle.

Vil du lege med? Kontakt os på eva@ivaerk.dk

”Corporates meet Startups”

Det overordnede tema for 2017 er ”Corporates meet Startups”, da det især er i spændingsfeltet mellem de etablerede virksomheder og de innovative startups, at magien og de største forretningssucceser opstår. Desuden sætter vi som noget nyt løbende spotlight på udvalgte cases, temaer og stærke værktøjer i samarbejde med de bedste aktører.

Læs mere om de udvalgte temaer her

Hvad er Iværk&Vækst?

Iværk&Vækst er Danmarks største LIVE inspirations- og sparringsforum for hele Iværksætter Danmark med ca. 2.000 deltagere i København og 1.000 i Jylland.

På Iværk&Vækst møder du både grønne startups og garvede serieiværksættere, idémagere, investorer, eksperter, first movers og leverandører af viden og løsninger til at komme bedst muligt fra start og stærkest muligt videre.

Her kan du blive inspireret af andres succeser, lære af andres fejl og fiaskoer, suge til dig af viden og nye trends, netværke på kryds og tværs, gå på jagt efter den optimale samarbejdspartner eller investor, finde din nye medarbejder eller partner, få gode tilbud og uvurderlige kontakter.

Målet er at inspirere dig til at drømme stort, at give dig konkrete og handlingsorienterede værktøjer til at bringe dig til næste niveau i din forretning og ikke mindst at få skabt endnu flere arbejdspladser ved at fyre godt og grundigt op under iværksætterkedlerne.

Iværk&Vækst er et non profit inspirationsforum og netværksevent, der er gjort mulig via deling af viden, kompetencer og gejst fra de vigtigste kerneaktører og største ildsjæle i iværksættermiljøet samt gode relationer og partnerskaber.