MAD

Invitation til Netværks julefrokost for Food Entrepreneurs (København)

Hvis ikke madiværksættere skulle dele viden, succeser over bordets glæder, hvem skulle så? Onsdag den 29. november kl. 18-21 inviteres en lille, intim skare af passionerede selvstændige til Secret Christmas Dinner med, for og af madiværksættere. 

Det bliver en ægte grøn jul med lækker 4-retters middag hos Irene Lundbjerg Larsen, der står bag den nyåbnede Green Love café på Frederiksberg i København. Madiværksætterne Anja Lund Sørensen og Inger Just byder ind med sansefulde overraskelser, og så skal der smages på nye produkter og netværkes ad libitum. 

Begrænset antal pladser – book din billet her.


Iværk&Vækst MAD

Danmark er blevet en smeltedigel for nyskabende madkoncepter, kvalitetsbevidste fødevareproducenter, unikke foodtrucks og madoplevelser i verdensklasse.


Derfor lancerer Iværk&Vækst et separat Iværk&Vækst MAD for ambitiøse madiværksættere og udbydere af viden, værktøjer og løsninger, der kan bringe madiværksættere i kontakt med investorer, leverandører, samarbejdspartnere og andre madiværksættere, der ikke er blege for at indtage køkkengryderne og det globale marked.

FOKUS PÅ VIDENSDELING, NETVÆRK, KONKRETE VÆRKTØJER OG HANDLING
Det overordnede fokus er at skabe flere bæredygtige virksomheder og arbejdspladser i Danmark og at bringe madiværksætterne til det næste udviklingsniveau. Der skal tænkes stort, innovativt og globalt!

HVEM KOMMER?        
På Iværk&Vækst MAD møder du en attraktiv målgruppe af madiværksættere, etablerede fødevarevirksomheder, investorer samt virksomhedsledere og forretningsfolk med interesse for vækst, innovation og mad trends.

Tid og sted følger!

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes om mulighederne for at deltage som partner eller udstiller.

[wpforms id=”6945″ title=”false” description=”false”]

FACEBOOKGRUPPE FOR FOOD ENTREPRENEURS

Mens du venter, er du velkommen i facebookgruppen Food Entrepreneurs Denmark.
Lad dig inspirere, søg råd og del din egen viden med andre innovative virksomheder og aktører på madscenen.

Bliv medlem her