KUNDER, KOMPETENCER, KONTAKTER & KAPITAL

Iværk&Vækst er mødested og handelsplads for hele Iværksætter Danmark, uanset branche, alder, køn og bopæl. Vi sætter fokus på diversiteten og bredden i iværksætteriet og at gøre det i samarbejde med andre ambitiøse ildsjæle.

Vil du lege med? Kontakt os på eva@ivaerk.dk

FOOD
ENTREPRENEURS

Danmark er blevet en smeltedigel for nyskabende fødevarekoncepter, kvalitetsbevidste madproducenter, unikke foodtrucks og madoplevelser i verdensklasse. Vi sætter fokus på succesfulde nichekoncepter og food entrepreneurs, der ikke er blege for at indtage køkkengryderne og det globale marked. Du kan også dele din viden med andre madiværksættere og innovative aktører på madscenen og få løbende inspiration på den nye facebookgruppe.

Klik her og læs mere

WOMEN
ENTREPRENEURS

Indrømmet! Det er som at stikke hovedet ind i en hvepserede, når man fremhæver ”kvindelige iværksættere”. Ikke desto mindre har vi brug for lysende rollemodeller for at inspirere endnu flere til at tage springet og til at gå ambitiøst til værks. Når Caroline Wozniacki vinder i tennis, ønsker flere at dyrke tennis på et ambitiøst plan. Det samme gælder kvindelige iværksættere. Derfor slår vi et slag for de mange ambitiøse virksomheder og initiativer, der er med til at få hævet andelen af kvinder på den globale iværksætterscene.

SHARING
& CARING

Vil du gøre en god tjeneste eller en god forretning? Kan man både redde verden og skabe en solid forretning? Brænder du for deleøkonomi, bæredygtighed og/eller socialt entreprenørskab? Lær fra de erfarne, del viden og hør både om dem, der har prøvet at brænde nallerne og dem, der kan sole sig i en stadigt voksende succes.