Hvad er Iværk&Vækst?

Iværk&Vækst er Danmarks største inspirations- og sparringsforum indenfor iværksætteri med ca. 3.500 deltagere i København og 1.000 i Jylland.

På Iværk&Vækst møder du både grønne startups og garvede serieiværksættere. Her er plads til idémagere, investorer, eksperter og first movers.
Du finder også leverandører af viden og løsninger til at komme bedst muligt fra start og stærkest muligt videre.

Her kan du blive inspireret af andres succeser, lære af andres fejl og fiaskoer, suge til dig af viden og nye trends. Der er rig mulighed for at netværke på kryds og tværs, gå på jagt efter den optimale samarbejdspartner eller investor. Her kan du også finde din nye medarbejder eller partner, få gode tilbud og uvurderlige kontakter.

Hvad er målet?

Målet er at inspirere dig til at drømme stort, at give dig konkrete og handlingsorienterede værktøjer til at bringe dig til næste niveau i din forretning og bottom line at få skabt endnu flere arbejdspladser ved at fyre godt og grundigt op under Vækstdanmark.

Iværk & Vækst er et non profit event, der er gjort mulig via deling af viden, kompetencer og gejst fra de vigtigste kerneaktører og største ildsjæle i iværksættermiljøet samt gode relationer og partnerskaber.

Hvad tilbyder vi?

Iværk&Vækst kan bringe dig til det næste niveau i din forretning. Vi tilbyder både sparring og oplæg, der kan hjælpe dig på vej med din drøm.

På Iværk&Vækst kan du bl.a. opleve:

• Du kan få 20 min. 1:1 sparring fra eksperterne i Iværkstedet
• Du kan deltage i Business Dating området og find dit rette business match
• … Og derudover får du muligheden for at møde serieiværksættere, rising stars og stærke investorer

 

Iværk&Vækst